Ingrediente pentru Patiserie si Cofetarie

Creme vegetale si frisca,margarine,premixuri pulverulente,produse pe baza de cacao,creme termorezistente “ready to use”,umpluturi de fructe,glazuri reci,geluri pentru patiserie,arome termorezistente,lapte praf,praf de ou,stafide,fructe confiate,nuci si decoruri,fondant,icing,mini tarte.

Creme Vegetale

Cremele vegetale Eurocas sunt preparate pe bază de grăsimi vegetale, procesate UHT, care sunt folosite după ce sunt bătute, simple, la umplerea şi ornarea torturilor şi a prăjiturilor, precum şi în diverse combinaţii cu o paleta ampla de ingrediente Eurocas pentru obţinerea unei game largi de creme uşoare.

Margarine

Margarinele produse in cadrul grupului de firme Eurocas, au la baza peste 50 de ani de experienta si competenta in productia de margarine pentru uz profesional. Aceste cunostinte acumulate de-a lungul deceniilor, ne permit sa oferim clientilor nostrii margarine de cea mai buna calitate existenta la nivel international pentru foietaj, crème sau aluat.

Premixuri Purverulente

Premixurile Eurocas pentru blaturi de tort, acopera intreaga gama de produse pentru fabricarea blaturilor de tort, de la mixurile cu sau fara oua incluse, mixurile concentrate si pana la mixurile de vanilie sau de ciocolata.

Produse pe baza de cacao

Grupa produselor pe baza de cacao din oferta Eurocas, pune la dispozitia clientilor nostri o gama variata de produse care au la baza pudra de cacao si untul de cacao.

Cremele Tartinabile Termorezistente

Cremele tartinabile Eurocas acopera intreaga paleta de crème pentru patiserie si cofetarie. Prin structura, finete si gust, se ridica la nivelul celor mai inalte asteptari ale clientilor nostri.

Umpluturi de Fructe

Umpluturile de fructe din oferta Eurocas, ofera o varietate larga de aplicatii in patiserie si cofetarie, fiind de un real ajutor clientilor nostri,in productia de zi cu zi.

Glazuri Reci

Glazurile reci Eurocas innobileaza produsele de cofetarie, prin design si gust. Disponibile in doua game distincte, Standard si Premium, satisfac cerintele tuturor cofetarilor.

Geluri pentru Patiserie

Gelurile pentru patiserie sau gelurile “utilizate la cald”, sunt folosite pentru aplicarea in strat subtire (periaj) pe produsele de patiserie sau pentru aplicarea intr-un strat mai gros, peste tartele cu fructe.

Arome Termorezistente

Sunt folosite la aromatizarea produselor de patiserie si cofetarie, fiind oferite in paleta cea mai cautata pe piata romaneasca: Rom, Vanilie, Lamaie, Mixta

Lapte Praf

Tipurile de lapte praf din oferta Eurocas s-au grupat in actualul format de-a lungul anilor, la cererea clientilor nostri, pentru rezolvarea necesarului din productia fiecaruia.Toate tipurile noastre de lapte praf, sunt fabricate in Comunitatea Europeana, sub incidenta celor mai riguroase reglementari sanitar veterinare europene.

Praf de Ou

Prafurile de ou sunt produse pasteurizate, obținute printr-un proces de pulverizare din ou 100% proaspat. Acestea au rolul de a usura modul de utilizare al oualor in procesele de producție din brutării, patiserii și cofetării.

Stafide

Caracteristica esentiala a stafidelor Eurocas este calitatea, care este rezultatul sistemelor de selectie mecanica si scanare laser a boabelor de o calitate ireprosabila si a responsabilitatii producatorului.

Fructele Confiate

Fructele confiate sunt produse utilizate in patiserie si cofetarie, la productia de tarte, checuri, plăcinte, torturi, cozonaci şi îngheţate.

Nuci si Decoruri

Arahidele, miezul de nuca de cocos si migdalele, sunt produsele din care s-a dezvoltat o gama de decoruri de patisserie si cofetarie.

Fondant

Fondantul este un produs cu o larga aplicabilitate in cofetarii si patiserii, la obtinerea cremelor si a glazurilor. Este disponibil in variant: alb, cacao, ness.

Icing

Icingul alb este folosit, in special, la imbracarea torturilor. Plasticitatea si maleabilitatea acestuia permit cofetarilor realizarea unor torturi pentru evenimente, cu un inalt nivel estetic.

Mini Tarte

Mini tartele sunt produse “ready to use” care pot fi rapid umplute cu diverse tipuri de crème si umpluturi de fructe Eurocas rezultand astfel o gama variata de tarte umplute, foarte potrivite pentru evenimente, deserturi pentru micul dejun hotelier sau destinate vanzarii directe in magazinele producatorilor.

Ingrediente pentru Panificatie

Amelioratori pentru panificatie, paini si specialitati rustice, seminte si decoruri.

Amelioratori pentru Panificatie

Gama diversificata de amelioratori Eurocas, utilizata pentru toate sortimentele de panificatie, aduce acel plus de calitate apreciat, in egala masura, de catre brutari si consumatori.

Paini si Specialitati Rustice

Premixurile pulverulente din oferta Eurocas ofera posibilitatea producerii, la un nivel superior de calitate, a unei game variate de paini si specialitati rustice, fiind compuse din diverse tipuri de faina, amestecuri de seminte, schroturi de seminte si/sau aluat fermentat (maia) in forma de pulbere.

Seminte si Decoruri

In productia de panificatie, semintele, mixurile de seminte si decorurile, dau frau liber imaginatiei fiecarui brutar cu scopul de a personaliza si de a largi gama de produse oferite clientilor, prin utilizarea diverselor tipuri de decoruri pe baza de seminte si a diverselor moduri de a cresta produsele, pentru un efect estetic deosebit, care sa atraga clietii.