Ingrediente pentru Panificatie

Amelioratori pentru panificatie, paini si specialitati rustice, seminte si decoruri.

Alhambra

Alhambra este un ameliorator universal pentru panificatie cu dozaj de utilizare de 0,3% – 0,5% raportat la cantitatea de faina.

Kornfrisch

Ameliorator pentru prospetime cu dozaj de utilizare de 1 – 5% raportat la cantitatea de faina.

Toastbrot Backmittel

Ameliorator pentru painea toast cu dozaj de utilizare de max 10% raportat la cantitatea de faina.

Cool Back

Ameliorator pentru produse congelate cu dozaj de utilizare de pana la 3% raportat la cantitatea de faina.

Amestec Multicereale

Este un concentrat destinat obţinerii usoare si rapide a unei game variate de pâini şi specialitati rustice, cu un gus specific, inconfundabil.

Hellas Lazarus

Concentrat realizat pe baza de faina de porumb (malai) si seminte de floarea soarelui, destinat obtinerii specialitatilor rustice de panificatie.

Rye Cereal Mix

Concentrat destinat obtinerii painilor si specialitatilor pe baza de secara.

Rogamalt

Concentrat folosit la producerea pâinilor rustice cu aromă specifică de malţ.

“Original Baker” Semmelzutaten

Concentrat pentru obţinerea clasicei chifle Kaiser şi a specialităţilor de panificaţie albă, de calitate superioara.

“Original Baker” Kartoffelbrot

Concentrat pentru obtinerea traditionalei pâini cu cartofi.

Streusaat

Amestec de seminte ornamentale, utilizat la decorarea si condimentarea painilor si a specialitatilor de panificatie.

Streumix

Mix de seminte utilizat la decorarea produselor de panificatie.

Seminte de Mac Albastru

Seminte cu inalt grad de puritate: 99,95%.

Seminte Decojite de Susan

Seminte cu inalt grad de puritate: 99,95%.

Seminte Decojite De Floarea Soarelui

Pentru decorat produse de panificatie sau pentru inclus in diverse tipuri de aluat pentru paini rustice.

Sare Ornamentala

Sare granulata pentru decorarea specialitatilor de panificatie.