Ingrediente pentru Panificatie

Paini si specialitati rustice

Premixurile pulverulente din oferta Eurocas ofera posibilitatea producerii, la un nivel superior de calitate, a unei game variate de paini si specialitati rustice, fiind compuse din diverse tipuri de faina, amestecuri de seminte, schroturi de seminte si/sau aluat fermentat (maia) in forma de pulbere.

Amestec Multicereale

Concentrat destinat obţinerii usoare si rapide a unei game variate de pâini şi specialitati rustice, cu un gus specific, inconfundabil.

Hellas Lazarus

Concentrat realizat pe baza de faina de porumb (malai) si seminte de floarea soarelui, destinat obtinerii specialitatilor rustice de panificatie.

Rye Cereal Mix

Concentrat destinat obtinerii painilor si specialitatilor pe baza de secara.

Rogamalt

Concentrat folosit la producerea pâinilor rustice cu aromă specifică de malţ.

“Original Baker” Semmelzutaten

Concentrat pentru obţinerea clasicei chifle Kaiser şi a specialităţilor de panificaţie albă, de calitate superioara.

“Original Baker” Kartoffelbrot

Concentrat pentru obtinerea traditionalei pâini cu cartofi.