Ingrediente pentru Patiserie si Cofetarie

Creme vegetale si frisca,margarine,premixuri pulverulente,produse pe baza de cacao,creme termorezistente “ready to use”,umpluturi de fructe,glazuri reci,geluri pentru patiserie,arome termorezistente,lapte praf,praf de ou,stafide,fructe confiate,nuci si decoruri,fondant,icing,mini tarte.

Creme Vegetale

Cremele vegetale Eurocas sunt preparate pe bază de grăsimi vegetale, procesate UHT, care sunt folosite după ce sunt bătute, simple, la umplerea şi ornarea torturilor şi a prăjiturilor, precum şi în diverse combinaţii cu o paleta ampla de ingrediente Eurocas.

Frisca

Frisca Dulcinea 35% este un produs lactat care face pereche perfecta cu oricare dintre cremele vegetale Eurocas, pentru a aduce in amestecul respectiv, gustul intens de frisca.

Margarine

Margarinele produse in cadrul grupului de firme Eurocas, au la baza peste 50 de ani de experienta si competenta in productia de margarine pentru uz profesional.

Premixuri Pulverulente

Premixurile Eurocas pentru blaturi de tort, acopera intreaga gama de produse pentru fabricarea blaturilor de tort, de la mixurile cu sau fara oua incluse, mixurile concentrate si pana la mixurile de vanilie sau de ciocolata.

Produse pe Baza de Cacao

Grupa produselor pe baza de cacao din oferta Eurocas, pune la dispozitia clientilor nostri o gama variata de produse care au la baza pudra de cacao si untul de cacao.

Creme Termorezistente Ready to Use

Gama Rhapsody a cremelor termostabile Eurocas “ready to use”, va aduce un buchet de arome de pe toate meridianele globului.

Umpluturi de Fructe

Umpluturile de fructe din oferta Eurocas, ofera o varietate larga de aplicatii in patiserie si cofetarie, fiind de un real ajutor clientilor nostri, in productia de zi cu zi.

Glazuri Reci

Glazurile reci Eurocas inobileaza produsele de cofetarie, prin design si gust. Disponibile in doua game distincte, Standard si Premium, satisfac cerintele tuturor cofetarilor.

Geluri pentru Patiserie

Gelurile pentru patiserie sau gelurile “utilizate la cald”, sunt folosite pentru aplicarea in strat subtire (periaj) pe produsele de patiserie sau pentru aplicarea intr-un strat mai gros, peste tartele cu fructe.

Arome Termorezistente

Sunt folosite la aromatizarea produselor de patiserie si cofetarie, fiind oferite in paleta cea mai cautata pe piata romaneasca.

Lapte Praf

Tipurile de lapte praf din oferta Eurocas s-au grupat in actualul format de-a lungul anilor, la cererea clientilor nostri, pentru rezolvarea necesarului din productia fiecaruia.

Praf de Ou

Prafurile de ou sunt produse pasteurizate, obținute printr-un proces de pulverizare din ou 100% proaspat. Acestea au rolul de a usura modul de utilizare al oualor in procesele de producție din brutării, patiserii și cofetării.

Stafide

Caracteristica esentiala a stafidelor Eurocas este calitatea, care este rezultatul sistemelor de selectie mecanica si scanare laser a boabelor de o calitate ireprosabila si a responsabilitatii producatorului.

Fructe Confiate

Fructele confiate sunt produse utilizate in patiserie si cofetarie, la productia de tarte, checuri, plăcinte, torturi, cozonaci şi îngheţate.

Nuci si Decoruri

Arahidele, miezul de nuca de cocos si migdalele, sunt produsele din care s-a dezvoltat o gama de decoruri de patisserie si cofetarie.

Fondant

Fondantul este un produs cu o larga aplicabilitate in cofetarii si patiserii, la obtinerea cremelor si a glazurilor.

Icing

Icingul alb este folosit, in special, la imbracarea torturilor. Plasticitatea si maleabilitatea acestuia permit cofetarilor realizarea unor torturi pentru evenimente, cu un inalt nivel estetic.

Mini Tarte

Mini tartele sunt produse “ready to use” care pot fi rapid umplute cu diverse tipuri de creme si umpluturi de fructe Eurocas rezultand astfel o gama variata de tarte umplute.