Ingrediente pentru Patiserie si Cofetarie

Cuverturi de Ciocolata

Cuverturi de Ciocolata Neagra 70%
Cuverturi de Ciocolata Neagra 52%
Cuverturi de Ciocolata Alba
Detalii:

Cuverturile de ciocolata reprezinta apogeul rafinamentului si al calitatii tuturor cuverturilor Eurocas. De la cuvertura cu cel mai intens gust de cacao, pana la eleganta cuvertura alba, toate isi au locul lor in retetele prajiturilor cu ciocolata ale clientilor nostri:


 livrata in bucati mici, usor de topit pe Bain Marie;


 textura fina, fluiditate si priza perfecta la imbracarea torturilor;


 utilizata in patiserii, pentru glazurarea sau decorarea foietajelor si a specialitatilor din aluat dulce;


 utilizata in cofetarii, pentru glazurarea torturilor si a prajiturilor, simpla sau in combinatie cu margarinele si cremele vegetale Eurocas, precum si pentru obtinerea cremelor de ciocolata necesare umplerii si decorarii produselor de cofetarie.

Brand-uri:
 Cuvertura ciocolata neagra 70%;
 Cuvertura ciocolata neagra 52%;
 Cuvertura ciocolata lapte;
 Cuvertura ciocolata alba.