Ingrediente pentru Patiserie si Cofetarie

Cuverturi Inlocuitori de Ciocolata

Cuverturi Inlocuitori de Ciocolata
Detalii:

Cuverturile inlocuitori de ciocolata Eurocas, pe baza de grasimi vegetale, au o banda larga de aplicatii in patiserii si cofetarii, fiind o gama de ingrediente fara de care oferta de produse din vitrinele patiseriilor si cofetariilor ar fi mult redusa.

Cuvertura de cacao in amestec cu grasimi vegetale rafinate:


 livrata in bucati mici, usor de topit pe Bain Marie;


 absoarbe adaos de ulei, conform specificului tehnologic uzitat;


 utilizata in patiserii, pentru glazurarea sau decorarea foietajelor si a specialitatilor din aluat dulce;


 utilizata in cofetarii, pentru glazurarea torturilor si a prajiturilor, simpla sau in combinatie cu margarinele si cremele vegetale Eurocas, precum si pentru obtinerea cremelor de ciocolata necesare umplerii produselor de cofetarie.

Brand-uri:
 Roma (neagra);
 Dublin (neagra);
 Paris (neagra);
 Madrid (lapte);
 Oslo (alba);
 Stockholm (alba).