Margarine : Gut S
Gut S
Detalii:

Compusă exclusiv din grăsimi vegetale, cu o plasticitate şi aromă deosebite, cu un concept de ambalare care oferă randament şi viteză de procesare, margarina Gut S satisface cele mai ridicate exigenţe ale producătorilor de aluat foietat:


 dă rezultate remarcabile atât la producerea foietajelor cu drojdie (metoda daneză), cât şi la cele fără drojdie (metoda franceză);


 procentul de margarină recomandat este de 25% la metoda daneză, respectiv de 40% la metoda franceză, raportat la cantitatea de aluat;


 pentru o prelucrare optimă, consistenţa margarinei Gut S trebuie să fie similară cu cea a aluatului în care se împachetează. Pentru aceasta este indicata păstrarea margarinei, pe timp de iarnă, în secţia de producţie, 24 de ore înainte de utilizare.


Este ambalată în aşa fel încât să corăspundă cerinţelor fiecărui producător:


 plăci de 2 kilograme ambalate individual pentru micii producători;


 blocuri de 10 kg, pentru liniile automate dotate cu pompă de extrudare a margarinei.


Este fabricată în cadrul unui sistem de management al calităţii certificat conform standardului ISO 9001: 2000 şi HACCP.