Ingrediente pentru Patiserie si Cofetarie

Lapte Praf

Lapte praf Integral FCMP
Lapte praf degresat SMP
Detalii:

Tipurile de lapte praf din oferta Eurocas s-au grupat in actualul format de-a lungul anilor, la cererea clientilor nostri, pentru rezolvarea necesarului din productia fiecaruia.Toate tipurile noastre de lapte praf, sunt fabricate in Comunitatea Europeana, sub incidenta celor mai riguroase reglementari sanitar veterinare europene.

Disponibil in variantele:

 Lapte praf Integral FCMP;

 disponibil in varianta Extra Grade 26/26 sau standard, optim pentru productia ce ciocolata de acasa;

 continut de grasime 26%;

 diverse variante de continut de proteina, functie de cererea clientilor;

 Lapte praf degresat SMP;

 contine 50% visinedisponibil in variant ADPI 1,5/34;

 continut de grasime pana in 1,5%;

 diverse variante de continut de proteina, functie de cererea clientilor;

 Zer praf dulce SWP;

 utilizat in productia de panificatie, patisserie, cofetarie si multe alte directii;

 fara urme de gust sarat.