Ingrediente pentru Patiserie si Cofetarie

Margarine

Margarinele produse in cadrul grupului de firme Eurocas, au la baza peste 50 de ani de experienta si competenta in productia de margarine pentru uz profesional. Aceste cunostinte acumulate de-a lungul deceniilor, ne permit sa oferim clientilor nostrii margarine de cea mai buna calitate existenta la nivel international pentru foietaj, creme sau aluat.

Margarine pentru Foietaj

Cum poţi avea cel mai bun croissant alături de cafeaua de dimineaţă?

Margarine pentru Aluat

Margarinele Eurocas pentru aluat confera prospetime prelungita si volum bine dezvoltat aluatului in care sunt incorporate, prin “legarea” apei din margarina in aluat.

Margarine pentru Creme

Margarinele pentru crème sunt destinate atat productiei de creme fine de cofetarie, in combinatie cu diverse categorii de ingrediente Eurocas (cacao, creme tartinabile, creme Rhapsody).

Amestecuri Grasimi Vegetale

Amestecurile de grasimi vegetale sunt combinatii de grasimi vegetale cu aplicatii speciale, in diverse aluaturi sau creme respective, utilizate la prajit.