Ingrediente pentru Patiserie si Cofetarie

Premixuri pulverulente

Premix pentru blaturi de tort, premix pentru muffin,mix Mousse Baviere, profiterol Mix,concentrat pentru aluat dulce,creme de vanilie,cheesy,umpluturi pulverulente pentru patiserie.

Premix pentru Blaturi de Tort

Premixurile Eurocas pentru blaturi de tort, acopera intreaga gama de produse pentru fabricarea blaturilor de tort, de la mixurile cu sau fara oua incluse, mixurile concentrate si pana la mixurile de vanilie sau de ciocolata.

Premix pentru Muffin

Premixul pentru muffin este usor, rapid si sigur de utilizat: se amesteca Soft Cake Mix cu apa si ulei, se mixeaza, se dozeaza si se coace.

Mix Mousse Baviere

Pudrele stabilizatoare Mix Mousse Baviere pentru crème de cofetarie, sunt usor de utilizat, fiind stabile la coacere si congelare.

Profiterol Mix

Premixul perfect pentru productia rapida a cojilor pentru éclair, choux a la crème, profiterol si alte specialitati de acest gen.

Concentrat pentru Aluat Dulce

Familia de produse din oferta Eurocas utilizate pentru obtinerea aluatului dulce pentru patiserie, va permite producerea unei game largi de cozonaci si specialitati de panificatie si patiserie de cea mai buna calitate.

Creme de Vanilie

Familia pudrelor instant cu gust de vanilie sunt produse complexe, folosite în patiserie şi cofetărie, pentru obţinerea cremei clasice de vanilie.

Cheesy

Premix stabilizator pentru branza dulce utilizata ca umplutura la tarte sau la alte produse specifice.

Umpluturi Pulverulente pentru Patiserie

Umpluturile Eurocas pentru patiserie, fabricate de Diamant Austria, fac parte din oferta noastra de la inceputurile anilor ‘90 si si-au castigat o reputatie de netagaduit in ceea ce priveste calitatea lor premium.