Ingrediente pentru Patiserie si Cofetarie

Umpluturi de Fructe

Umplutura de Mere
Umplutura de Caise
Umplutura de Capsuni
Umplutura de Fructe de Padure
Detalii:

Umpluturile de fructe din oferta Eurocas, ofera o varietate larga de aplicatii in patiserie si cofetarie, fiind de un real ajutor clientilor nostri, in productia de zi cu zi. Calitatea si functionalitatea umpluturilor de fructe Eurocas, au dus reputatia acestora la mii de kilometri dincolo de granitele Romaniei.

 cu bucati mari de pulpa de fruct;

 stabile la coacere si congelare/decongelare;

 folosite la umplerea si decorarea produselor de patiserie si cofetarie.

Disponibile in variantele:

 Umplutura de mere;

 contine 85% mere;

 disponibila in varianta mere simple sau mere cu scortisoara;

 Umplutura de visine;

 contine 50% visine;

 disponibila in variante cu procent mai mare sau mai mic de pulpa de visine;

 Umplutura de caise;

 contine 50% caise;

 de asemenea disponibila in variante cu procent mai mare de pulpa de caise;

 Umplutura de capsuni;

 contine 50% capsuni;

 disponibila in variante cu procent mai mare sau mai mic de pulpa de capsuni;

 Umplutura de zmeura;

 contine 50% zmeura;

 de asemenea disponibila in variante cu procent mai mare de pulpa de zmeura;

 Umplutura de fructe de padure;

 contine 50% fructe de padure;

 Umplutura de ananas;

 contine 50% ananas;

 de asemenea disponibila in variante cu procent mai mare de pulpa de ananas.