Ingrediente pentru Patiserie si Cofetarie

Umpluturi Pulverulente pentru Patiserie

Umpluturile Eurocas pentru patiserie, fabricate de Diamant Austria, fac parte din oferta noastra de la inceputurile anilor 90 si si-au castigat o reputatie de netagaduit in ceea ce priveste calitatea lor premium, neclintita de-a lungul deceniilor, nici de crize economice si nici de unele produse indoielnice care au invadat piata romaneasca dupa anul 2000. Pe langa Umplutura de Nuca 40%, cerintele variate ale clientilor ne-au dus la dezvoltarea unei intregi familii de umpluturi pentru patiserie pe baza de nuca, cu diverse procente de continut de nuca, produse care au completat de-a lungul anilor, oferta Eurocas pentru piata din Romania.

Umplutura de Nuca 40%

Umplutura de nuca preferata a brutarilor, patiserilor si cofetarilor din Romania, de peste 20 de ani.

Umplutura de Mac 40%

Fabricata in Austria, din cel mai bun mac albastru existent pe piata Europeana.