Eurocas-cladire-768x493

Grupul EUROCAS este producător, importator şi distribuitor de ingrediente şi utilaje pentru industria de panificaţie, patiserie, cofetărie.

Ne-am început activitatea în industria de panificaţie în 1991 şi din 1994 ne-am specializat în distribuţia de ingrediente şi utilaje pentru industria de panificaţie, patiserie, cofetărie din România.

Datorită experienţei de vânzări dobândite în primii 8 ani de activitate ai reţelei de distribuţie Eurocas SRL, în anul 2000 am deschis prima firma de producţie Margarita SRL, care e parte a grupului nostru de companii. Margarita e specializată în producţia de margarine vegetale pentru uz profesional pentru panificaţie, patiserie şi cofetărie. Experienţa în vânzări a părţii române şi experienţa în producţie a părţii italiene, au făcut ca în câţiva ani să atingem capacitatea maxima de producţie.

Succesul obţinut în producţia de margarină şi grăsimi tartinabile ne-a motivat să repetăm experienţa cu un alt produs, foarte important pentru noi: crema vegetală UHT.
În 2005 am început să producem aceleaşi produse care au fost produse în Italia în ultimii 10 ani.

Vânzarea ingredientelor se bazează pe o structură de distribuţie prezentă în toată ţara, prin puncte de lucru, maşini şi oameni care fac livrări periodice (săptămânal) tuturor clienţilor Eurocas din România. Imaginea noastră pe piaţă se bazează pe trei caracteristici de bază:
– calitatea produselor şi constanţa acesteia de-a lungul anilor;
– continuitatea stocurilor şi ritmicitatea livrărilor;
– calitatea oamenilor care formează echipa Eurocas.

Pe partea de utilaje, Eurocas reprezinta brand-ul Miwe Germania, atat cu cuptoare de patiserie si brutarie noi cat si reconditionate: www.miwe-romania.ro