Filozofia firmei Eurocas se poate concentra in cele trei cuvinte care reprezinta sloganul firmei, cuvinte care definesc o stare de spirit care ne insoteste de la inceputuri : ‘’Because we care’’.

Exprimarea acestei stari de spirit in limba engleza nu este o incercare de rupere de spatiul mioritic, ci o constientizare si asumare clara a faptului ca Eurocas nu mai este de peste 10 ani o realitate nationala, ci un brand prezent pe 4 continente.

Suntem o firma de familie si valorile morale care definesc familia, sunt cele care ne calauzesc pasii prin care avansam pe piata globala a panificatiei, patiseriei si cofetariei, impreuna cu clientii Eurocas de pretutindeni.

Intrebati ce ne defineste ca firma, raspunsul a aparut imediat : ne pasa. Ne pasa de imaginea si reputatia noastra si a brandului Eurocas, pe piata globala. Ne pasa de clientii nostri si de increderea pe care au investit-o in noi, ca furnizori. Ne pasa de colegii nostri, traind alaturi de ei, bucuriile si necazurile lor. Firma Eurocas a aparut si a crescut ‘’Pentru ca ne pasa’’.

harta-ecs-distributie-02.png