Compusă exclusiv din grăsimi vegetale nehidrogenate, cu o plasticitate şi aromă deosebite, cu un concept de ambalare care oferă randament şi viteză de procesare, margarina Eskimo satisface cele mai ridicate exigenţe ale producătorilor de aluat foietat.
Description
Fiecare detaliu de reţetă, flux tehnologic, prezentare şi ambalare a margarinei Eskimo duc sinergic la o calitate optimă şi la o utilizare eficientă, simplă şi sigură a acesteia. În cutia de 20 kg se găsesc zece plăci de două kilograme, individual ambalate în folie albastră din plastic.
Ambalajul individual al plăcilor de margarină elimina timpul necesar tăierii bucăţilor dintr-un bloc de margarină sau timpul necesar dezlipirii plăcilor una de cealaltă (în cazul în care blocul de margarină este pretăiat în plăci). Eliminând porţionarea primară, se economiseşte timp.
Cantitatea de margarină necesară pentru împachetare poate fi porţionată fără a mai fi necesară cântărirea (tăierea unei plăci în două, însemnând obţinerea a 2 plăci de un kilogram, respectiv tăierea unui sfert dintr-o placă, însemnând o placă de 0,5 kg), eroarea de porţionare fiind nesemnificativă. Eliminând cântărirea, se economiseşte timp.
Cutia de carton de 20 kg are o astfel de înălţime încât cele 10 plăci individuale pe care le conţine au deja grosimea optimă necesară turării, nemaifiind necesară subţierea plăcii porţionate. Eliminând formarea plăcii pentru turare, se economiseşte timp.
Margarina Eskimo dă rezultate remarcabile atât la producerea foietajelor cu drojdie (metoda daneză), cât şi la cele fără drojdie (metoda franceză).
Procentul de margarină recomandat este de 25% la metoda daneză, respectiv de 40% la metoda franceză, raportat la cantitatea de aluat.
Pentru o turare optimă, consistenţa margarinei Eskimo trebuie să fie similară cu cea a aluatului în care se împachetează, de aceea este indicate păstrarea margarinei, pe timp de iarnă, în secţia de producţie, 24 de ore înainte de utilizare.
Eskimo este fabricată în cadrul unui sistem de management al calităţii certificat conform standardului ISO 9001: 2000 şi HACCP.